• Besteld vóór 14:00, vandaag geleverd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • 100% versheidsgarantie
  • 6 dagen/week

Vibe & Move bloembakken en -potten en -bakken online kopen

Diameter

Hoogte

Vibe & move bloempotten en -bakken online kopen? Bij Flora vindt u wat u zoekt

De bloemen en planten die u bij Flora koopt, gedijen het best in een elegante en praktische bloempot of -bak. Die koopt u in onze winkel of online.

Bloembakken voor buiten uit kunststof ofbeton

De Vibe and Move-bloempotten en -bakken zijn de paradepaardjes van ons assortiment. Ze worden in Viëtnam geproduceerd volgens een traditioneel procedé: tijdens het productieproces vermengen steen en kunstvezel zich tot vezelsteen of fiberstone. Het resultaat: een uiterst sterke en weerbestendige bloempot of -bak die bovendien zijn originele kleur behoudt.

Geen zin om het gewicht van een zware bloembak te torsen? Dat treft, want Vibe and Move-bakken wegen veel minder dan de klassieke stenen bloembakken. Zo verplaatst u uw potten en bakken zonder gedoe.

Alle Vibe and Move-bloempotten en -bakken zijn waterdicht en dus ook perfect geschikt voor binnengebruik. Zet u ze liever in uw tuin? Dan boort u eenvoudig enkele gaten in de bodem om overtollig regenwater snel af te voeren.

Wat dacht u van de Laquer-serie?

Behalve de klassieke Vibe and Move-bloembakken en -potten vindt u bij Flora ook de Laquer-serie. De Laquer-potten en bakken onderscheiden zich door hun afwerking in hoogglans. Daardoor passen ze niet alleen perfect in elk interieur, maar vormen ze ook op uw terras of in uw tuin een aangename blikvanger. Fan van een bepaalde kleur? Maak uw keuze in het uitgebreide kleurenpallet.

Bloempotten- en bakken kopen? Dat doet u snel een eenvoudig online: laat u verleiden door ons uitgebreide aanbod.

Op de hoogte blijven?