• Besteld vóór 14:00, vandaag geleverd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • 100% versheidsgarantie
  • 6 dagen/week

Vibe & Move fiberstone bloembakken en bloempotten online kopen

Diameter

Hoogte

De bloemen en planten die u bij Flora koopt, gedijen het best in een elegante en praktische bloempot of bloembak. Die koopt u in onze winkel of online.

Bloembakken voor buiten uit kunststof, fiberstone of beton

De Vibe and Move bloempotten en bloembakken zijn de paradepaardjes van ons assortiment. Ze worden in Vietnam geproduceerd volgens een traditioneel procedé: tijdens het productieproces vermengen steen en kunstvezel zich tot vezelsteen of fiberstone. Het resultaat: een uiterst sterke en weerbestendige bloempot of -bak die bovendien zijn originele kleur behoudt.

Geen zin om het gewicht van een zware bloembak te torsen? Dat treft, want Vibe and Move fiberstone bloembakken wegen veel minder dan de klassieke stenen bloembakken. Zo verplaatst u uw potten en bakken zonder gedoe.

Alle Vibe and Move-bloempotten en -bakken zijn waterdicht en dus ook perfect geschikt voor binnengebruik. Zet u ze liever in uw tuin? Dan boort u eenvoudig enkele gaten in de bodem om overtollig regenwater snel af te voeren.

Wat dacht u van de Laquer-serie?

Behalve de klassieke Vibe and Move-bloembakken en -potten vindt u bij Flora ook de Laquer-serie. De Laquer bloempotten en bloembakken onderscheiden zich door hun afwerking in hoogglans. Daardoor passen ze niet alleen perfect in elk interieur, maar vormen ze ook op uw terras of in uw tuin een aangename blikvanger. Fan van een bepaalde kleur? Maak uw keuze in het uitgebreide kleurenpalet.

Bloempotten of bloembakken kopen? Dat doet u snel een eenvoudig online: laat u verleiden door ons uitgebreide aanbod.

Op de hoogte blijven?